Wie zijn wij

Joyce

Ik ben Joyce Lehmann en ben dol op mijn dieren en mijn vriendin Ferial Megens. We wonen met ons allen op de mooiste locatie van een mooi stukje Drenthe.

Samen met mijn ouders en overige werknemers leid ik een bungalowpark.

Voorheen werkte ik 8 jaar in de thuiszorg, wat ik altijd met veel liefde en zorg heb gedaan. Het zorgen en verzorgen zit dus ook echt in mij.

Een van mijn sterkste punten is dan ook om er altijd voor iedereen te zijn, een luisterend oor te bieden of waar mogelijk te helpen. Zo ben ik ook in contact gekomen met Guasha. Het laat je energie weer stromen en geeft je positieve energie. Hopelijk kan ik straks ook jou behandelen en laten ervaren en voelen wat deze therapie kan bieden

Ferial

Ik ben Ferial Megens, van jongs af aan al dol op dieren. Opgegroeid tussen de honden, katten, vogels en vissen. Op mijn 6e besmet met het paardenvirus en dat is nooit meer overgegaan. Door de paarden ben ik ook in contact geraakt met de alternatieve geneeswijze. Zo ook Guasha en daar ligt nu mijn hart. Hoop veel mensen en paarden kennis te laten maken met deze therapie.